V petek, 3. septembra 2021, smo izvedli prvi športni dan Gibajmo se skupaj. Učenci skupaj s starši in učitelji so kolesarili, šli na pohod, se preizkusili na poligonu, spoznali delo policista, s hojo preverili svoje sposobnosti.

Kaj o tem dnevu mislijo drugošolci z učiteljico Andrejo Žinko?

Sergeja Grnjak: Zabavno je bilo na poligonu, ko smo tekali. Najtežje je bilo nositi lopar z žogico. 

Maj Rakuša: Navdušilo me je, da smo s starši šli na Svetinje. Poligon je bil težek. 

Iris Šulek: Poligon je bil težek. Super je bilo iti na pohod na Svetinje. Na koncu je bila odlična malica. 

Martin Žorž: Presenetilo me je, da smo imeli poligon in pohod. Na poligonu si moral biti hiter, težko je bilo na loparju nesti žogico. 

Timi Bratuša: Pohod s starši in sošolci je bil super. Napolitanke so me presenetile. Malica je bila zelo dobra. 

Blaž Lazar: Jaz pa nisem bil na športnem dnevu, ampak na morju. Veliko sem plaval in se potapljal. Presenetilo me je, da smo delali peščene gradove in lovili ribe. 

Jakob Trstenjak: Mene je navdušilo, da smo šli na hrib in smo lahko tudi tekali. Na igrišču smo imeli poligon z ovirami in jaz sem bil najboljši. Ogledali smo si še policijski avto.

Leo Luka Habjanič Belcl: Najbolj mi je bilo všeč, da smo tekali čez ovire na poligonu. Najtežji del športnega dneva mi je bil pohod na Svetinje. 

Dino Majhenič: Poligon na igrišču je bil zame največje presenečenje in bil sem navdušen, da smo lahko tekali. 

Tit Habjanič: Vesel sem bil, da smo lahko tekali in šli na Svetinje. Na igrišču me je presenetil poligon. Najtežji del poligona je bilo nošenje žogice na loparju. Navdušila me je tudi malica. 

Nejc Novak: Presenetilo me je, da smo šli peš na hrib in da smo skupaj s sošolci tekali. Na igrišču smo imeli super poligon.